Myra's Fashion Evolution

>”AVANPREMIERE” – Fashion and Life-style Fest

>
             Proiectul ”Avanpremiere” devine din ce in ce mai interesant si afascinant , il urmaresc cu entuziasm pentru ca este o combinatie perfecta intre arta, moda si life-style – Sec. XXI… intr-un mediu ”academic remarcabil” ca si Bucuresti. Ideea este foarte inovativa mai ales ca nu exista multe festivaluri care sa arate o combinatie intre cele trei aspecte si nu numai … Domnul Alin Galatescu , director general al acestui proiect , demonstreaza cat de bine se pot imbina arhitectura , literatura , arta , moda si toate ”detaliile” sec. XXI … o idee ”futuristica” care poate fi un exemplu chiar si peste granitele Romaniei . Apoi Romania este un ”suflet” concentrat din ce in ce mai mult pe unele aspecte ca si NOU, MODERNITATE si ”FOAME DE ARTA”…


…sa il urmarim cu interes si placere… AVANPREMIERE  


by Myra
Description…by Alin Galatescu

Lumea modei romanesti avea nevoie de un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern – un astfel de eveniment complex este AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest.

Sistemul international al modei implica deasemenea un calendar complex si stabil de evenimente in care sa se prezinte, intr-un cadru profesional, colectiile pentru sezoanele de moda, la fiecare 6 luni, cu un avans de 6 luni – la jumatatea lui Aprilie si Noiembrie, la noi.

Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest.

In acelasi timp AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest este un festival national cu preocupari europene – prin anvergura, participanti, arie de abordare a temelor si domeniile de larg interes si de maxima modernitate / actualitate.

AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest va prezenta publicului spectator si publicului telespectator, un amestec interesant de dialoguri intre arte, intre moda si lifestyle-ul sec XXI pe durata a 3 zile.
Primele zile ale AVANPREMIERE, 16 si 17 Noiembrie 2010 or sa fie gazduite de The ARK – Bursa de entertainment si cultura a Bucurestiului. Manifestarile fiecarei zile incep la ora 17.

Evenimentul cuprinde: expozitii de fotografie – de moda si life-style; arhitectura – Bienala de la Venetia 2010; instalatii; lansari de carte:” Sa intelegem Moda” si workshop-uri despre: “Evolutia modei in sec XXI” si “Lifestyle-ul noului secol si internetul”. Se creeaza astfel cadrul autentic si profund de realizare a unei interactiuni complexe intre moda si artele complementare – dialog esential al spiritualitatii umane de sec XXI.

Gala AVANPREMIERE – inchide cele 3 zile de festival constituindu-se intr-o seara dedicata exclusiv modei. In cadrul Galei vor fi prezentate in premiera, cele mai noi colectii pentru primavara – vara 2011.

In cadrul Galei sunt invitati 10 dintre designerii de virf sau dintre noile nume de mare viitor din moda romaneasca; cu viziuni puternice, creative, distincte si autentice. Evenimentul isi doreste sa fie astfel un reper pentru promovarea creatorilor consacrati, dar si a tinerilor designeri, sprijinirea si revelarea acestora fiind o preocupare constanta a proiectelor noastre. Rezultatul este o expresie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, in contextul atit de special al  lui 2010.

In cadrul Galei AVANPREMIERE – ce va finaliza festivalul, au fost invitate deasemenea 2 artiste specializate pe video reunite sub brandul KOTKI. Artistele: Mihaela Kavdaska si Dilmana Yordanova, sunt de origine bulgara formate insa la scoala artistica romaneasca, reprezentind cultura video europeana.

Gala AVANPREMIERE va avea loc pe 18 Noiembrie la Muzeul National de Arta Contemporana, etaj 1, ora 20.
Multumiri deosebite pentru d-ul Mihai Oroveanu – partenerul si prietenul nostru atit de special si de onorant pentru noi.
Gala va fi urmata de un Fashion Party la The ARK – celalalt partener “strategic” al AVANPREMIERE.

Impreuna chiar putem sa facem ceva real pentru moda, life-style-ul  si cultura romanesca, pentru creatia vestimentara in concert deplin cu lumea artistica nationala si europeana.

Cu deosebita stima,

 by

Alin Galatescu                                                                 
Director AVANPREMIERE
Fashion and Life-style Fest      

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s