Myra's Fashion Evolution

>”AvanPremiere” – DaY ”1 ”& DaY ”Z”

>                       In seara zilei de 16 noiembrie, la The ARK, a avut loc debutul primei editii a AVANPREMIRE Fashion and Life-style Fest. Evenimentele serii au fost dedicate habitatului si life-style-ului secolului 21 si au reunit arhitecti, specialisti in Internet, doctori in stiinte si multi pasionati de moda si life-style.

                      Workshopul desfasurat la ora 17:00 a adus in fata publicului mai multe figuri interesante. Astfel,
  • Gabriel Valsan, specialist in IT, a discutat despre conceptul de societate informationala si despre noile tendinte in epoca Internetului. In plus, a adus in discutie subiecte fierbinti ale agendei publice precum cel de Cloud Computing sau impactul noilor media asupra stilului de viata modern.
  • Arhitectul Tudor Vlasceanu a fost cel de-al dolea speaker si le-a vorbit tuturor celor prezenti despre proiectul ambitios cu care grupul sau Unu la Unu a reprezentat in acest an Romania la Bienala de Arhitectura de la Venetia.
  • Florin Munteanu a inchis sesiunea de workshopuri din prima zi cu o prelegere a deschis discutii prelungi despre noul stil de viata cu care ne confruntam si schimbarea paradigmei in care existam. Dl. Munteanu  a electrizat sala si a indus o profunda stare de analiza asupra omului sec xxi in audienta. Discutia a ramas deschisa datorita complexitatii ei si a reactei foarte intense a participantilor.
                 Seara a continuat cu vernisarea expozitiei AVANPREMIERE Habitat & Complementary Arts la care au fost invitati mai multi artisti si domeniului.
                 Primele lucrari admirate au fost cele ale Anei Andronic, care a adus doua piese gigantice, realizate digital si imprimate pe panza, inspirate din prezentari de moda din cadrul Saptamanilor Internationale de Moda.
Expozitia a continuat cu sculpturile inedite ale lui Giulian Dumitriu care a prezentat instalatia „Catwalk Lifestyle”.
In plus, Arantxa Etchevarria a adus la festival in premiera una dintre lucrarile expozitiei sale personale din anul 2011.
Alaturi de ei au expus membrii grupului de arhitectura Unu la Unu care au reinterpretat conceptul castigator de la Bienala de la Venetia sub forma unui spatiu personal pe care fiecare invitat a putut sa-l experimenteze.
              AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest – 17 noiembrie – zi dedicata evolutiei modei in secolul 21. Ziua de 18 noiembrie va fi rezervata Galei AVANPREMIERE in care vor fi prezentate colectiile SPRING/SUMMER a 10 dintre cei in voga deisgneri :

 Bianca Teodora Popp Anca Ciataras


Rhea CostaNorina Stoica


A&S Negulescu


Silvia SerbanAgnes Toma


Iris Serban 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s